петак, 5. август 2016.

FitoterapijaFitoterapija – Liječenje ljekobiljem

Iscjetiteljka Hidajeta ima i veoma učinkovite lijekove na biljnoj bazi koje sama spravlja.
Mene je uvijek fascinirao svijet ljekobilja i drag mi je što mogu danas reći da su moji preparati za liječenje steriliteta, potencije, nervnih bolesti , stomačnih tegoba, ciroza jetri, tumora, hemoroida, eliminacija noćnog mokrenja, šećera u krvi, cisti, štitnih žlijezda pronašli odgovarajuće mjesto i pobrali razna priznanja u svijetu fitoterapije.

fitoterapija
  • Ja smatram da se cijela ljekovita biljka može iskoristiti za spravljanje lijekova na biljnoj bazi, tako da je ja ne razgrađujem i ne hvalim samo korijen a i od lista, cvijeta i stabljike isto tako ima koristi za čovjeka. Jer upotreba cijele biljke koja u sebi sadrži mnogo raznih, ljekovitih sastojaka, je od dragog Boga dat način da se pomogne jačanju samoiscjetiteljske moći u tijelu bolesnika i ponovnom uspostavljanju balansa u organizmu. 
  • Ljudi koji dođu do mene obično su isto kao na nekoj zadnjoj stanici i ako propuste ovaj voz za njih više vozova nema i ja im prvo kroz razgovor moram vratiti samopouzdanje. 
  • Nikoga neću primiti ako nema ljekarske nalaze i ne zna svoju dijagnozu, jer ja nisam vidovnjak pa da vidim što je kome. Pravim čajeve od ljekobilja za liječenje : disajnih organa, šećernih bolesti, ojačanja krvi i imuniteta organizma , masnoću, mokraćnu kiselinu, želučane i crijevne bolesti, bubrežne bolesti , ženske bolesti…, a tu su i moji melemi za liječenje kostiju i zglobova, kožnih bolesti i reume ,a sve na bazi maslinova lista. 
  • Uz davanje mojih preparata ja dajem i način prehrane koje se pacijent mora pridržavati. Mnogo mi se naroda obraća radi problema hladnih ruku i nogu. Evo recepta za vaše čitaoce kako jednostavno sebi da pomognu a da bi spriječili grušanje krvi i poboljšali cirkulaciju. Neka svaki dan pojedu tri česma sirovog bijelog luka , dva puta na dan popijte šoljicu čaja spravljenog od gloga, kojeg možete praviti samog ili u kombinaciji sa cimetom i đumbirom. Ili jednostavno uveče kada dođete kući sa posla vi naspite u lavor mlake vode i u njoj držite pola sata noge . U tu vodu možete dodati dvije kafene kašike majčine dušice:
– ističe iscjetiteljka Hidajeta.

Нема коментара:

Постави коментар